Kunniajäsenet

Viiniseuran sääntöjen mukaan yhdistys voi nimet kunniajäsenekseen henkilön, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa.

Ensimminen kunniajäsenyys luovutettiin 25.8.2012 Anssi Reunaselle. Hän on yksi seuran perustajajäsenistä ja oli vahvasti ideoimassa ja muotoilemassa seuran toimintalinjaa. Anssin unelma ja suuri ponnistus toteutui vuonna 2006 elo­syyskuun vaihteessa, kun hänen ja muutaman muun Naviksen toimijan johdolla seura järjesti yhteistyökumppaneiden kanssa Naantalin Viinijuhlat. Kaksipäiväiset juhlat olivat menestys. Anssi toimi seuran puheenjohtajana vuosina 2005­-2012. Kunniajäsenenä Anssilla on oikeus osallistua seuran jäsentilaisuuksiin.

Naviksen toinen kunniajäsen nimettiin 23.5.2015. Seuran alkuperäisiin perustajiin kuuluva Heikki Elo sai ansioistaan kunniajäsenyyden. Heikki on vetänyt lukemattomia pruuveja ja viihdyttänyt jäseniä omilla viinimatkakertomuksillaan. Heikki jatkaa edelleen ViiniProna seurassa ja toimii hallituksen jäsenenä.