Tammikuu – Rein alhaalta ylös

Prona Heikki. Läsnä oli 21 pruuvaajaa. Pruuvipaikkana Aurinkokammari.

Helmikuu – AOC51

Pruuvin piti Antti-Veikko Pihlajamäki AOC51:stä esitellen heidän maahantuomiaan ranskalaisia viinejä. Läsnä 15 pruuvaajaa.  Pruuvipaikkana ensi kertaa Tiiliholvi Torikadulla.

Maaliskuu – Chianti

Maaliskuun pruuvissa tutustuttiin Chianti-viineihin Heikin opastuksella. Pruuvipaikkana Tiiliholvi Torikadulla, josta muodostui seuran uusi kokoontumispaikka.

Ennen pruuvia pidettiin seuran vuosikokous. Läsnä 23 osallistujaa.

Huhtikuu – Rhone

Huhtikuun pruuvin aiheena oli joki-sarjaa jatkava Rhone Heikin esittelemänä.Läsnä 24 pruuvaajaa, paikkana Tiiliholvi.

Toukokuu – Kuoharit

Toukokuussa kupli, kuten vuodenaikaan sopii. Kunniajäsen Heikki esitteli kuohuviinejä, Läsnä 24 pruuvaajaa.

Kesäkuu – Patiopruuvi

Kesäkuun lopulla vietettiin kolmansia patiopruuvejä, tällä kertaa Suutareiden aurinkoisella pihalla. Emäntä ja isäntä johdattelivat nyyttäripruuvin vieraat Maltan viinien saloihin ja erilaisuuksiin, peräti kahdeksan eri rypälelajikkeen voimin. Paikalla 16 vierasta + Teija & Heikki

Elokuu – Ravut

Elokuussa perinteeksi muodostunut rapupuuvi Mannerheimin majalla Askaisissa. Itseoikeutettuna pääkokkina Alankojan Mika.  Noin 13 osallistujaa.

Syyskuu – Solera Finland

Syyskuussa vierailevana esittelijänä oli Tiia Seppälä Solera Finlandista.  Aiheena australialaisen Hardy’s viinitalon viinit. Osallistujat saivat hieman tuntumaa lokakuun premium-pruuviin, kun Tiia esitteli pruuvaajille yhden 99,90€ viinin. Paikalla 22 asiantuntijaa.

Lokakuu – Premium-tasting

Lokakuussa toteutettiin kauan puheissa ollut Premium-tasting. Viinit olivat seuramme pro:n Heikin erinomaisesti valitsemia. Seuran jäsenet saivat hyvän tuntuman ja kokemuksen siitä, mitä ja kuinka hinta vaikuttaa/tuntuu viinissä. Läsnä Premium-tastingissä oli 20 jäsentä.

Marraskuu – ”Oma viinini”

Marraskuun pruuvi toteutettiin ”oma viinini” periaatteella. Omia viinejään esittelivät Lehtoset, Timo Knuutila, Mika Alho, Haloilat/Mantereet ja Sari Knuutila kukin omien perusteiden mukaan, kuten mukava kupliva, alueen viineihin haluaisin tutustua, mukava maa, olen aina halunnut maistaa tai oliko se oikeasti niin kamalaa. Läsnä 18 pruuvaajaa.

Joulukuu – pikkujoulut

Joulukuussa oli oikein kahdet ”pikkujoulut”, tosin yht’aikaa. Osa suuntasi vanhasta tottumuksesta piknik-risteilylle nauttimaan uusiseelantilaisista viineistä ja hyvästä ruuasta. Toinen puoli toteutti toisen pitkäaikaisen toiveen, eli ruuan ja viinin yhdistämisen. Ravintola Uudessa Killassa nautittiin hienosta ruuasta ja ruokalajeille erikseen valituista viinivaihtoehdoista.

Viinejä oli aina kaksi ateriaa kohden. Sommelier Tommi asetti seuran väen haasteiden eteen maistattamalla viinit sokkona. Kumpaankin tilaisuuteen osallistui 12 jäsentä.