Tammikuu – Sherry

Vuosi 2015 käynnistyi Sherry-pruuvin merkeissä ja vieläpä erinomaisella osanotolla. Aurinkokammarriin kokoontui yhteensä 22 viinin ystävää, joille Heikki esitteli ja maistatti kuutta eri sherry. Lue illan tapahtumat Ismon Tammikuun_viinipruuvi_2015 raportista.

Helmikuu – Turun Munskänkarna esittäytyi + Pinot Noir

Pentti kertoin Turun Munskien toiminnasta. Maistelimme myös Pinot Noir viinejä. Paikkana oli Aurinkokammari

Maaliskuu – Pääsiäisviinit ja Vuosikokous

Aloitimme Aurinkokammarissa vuosikokouksella ja heti perään Heikki esitteli pääsiäispöytään sopivia viinejä.

Huhtikuu – Lean matkakertomus Uudesta-Seelannista + sen viinit

Lea esitteli hurmaavan matkansa Uuteen Seelantiin ja sen viinitiloille. Illan viinit oli tietysti Uusi-Seelantilaisia ja varsin hyviä sellaisia.

Toukokuu – Viinijuhlat Naantalin Kaivohuoneella

Navis osallistui isosti Naantalin Kylpylän järjestämiin kaksipäiväisiin Viinijuhliin. Juhlat pidettiin Kaivohuoneella kaksipäivisenä. Ensimmäinen ilta oli tarkoitettu viiniammattilaisille ja toinen ilta oli avoin kaikille. Samaan aikaan rannassa järjestettiin myös Venemessut, joten porukkaa oli liikkeellä.  Naviksella oli juhlilla oma standi ja olimme muutenkin mukana auttamassa järjestelyissä ja tiloissa. Juhlien jälkeen olimme porukalla syömässä Rantaravintolassa Korrell – illallisen.

Kesäkuu – ei pruuveja

Heinäkuu – Terassipruuvit, Itävalta

Loistavassa kesälomakelissä pidetty pruuvi Timon ja Sarin terassilla. Picnic hengessä jokainen osallistuja toi jotakin purtavaa. Yllätyksenä kaikille Sarin veli oli mukana ja esitteli Itävallan viinit. Hieno ilta!

Elokuu – Rapuruuvit

17 pruuvaajaa oli mukana perinteisessä Rapupruuvissa Merimaskussa.

Syyskuu – Douro joen viinit

Heikki ja Pena kertoivat omia matka- ja viinikokemuksia Douro joen rannoilta. Paikkana oli Aurinkokammari ja 14 maistelijaa emännöi Lea.

Lokakuu – ei pruuveja

Marraskuu – Syksyn ja Joulun uutuusviinit

Aurinkokammarissa maisteltiin syksyn ja alkutalven uutuusviinejä. Viiniprona toimi Heikki ja emäntänä Lea. Mukana oli 16 jäsentä.

Joulukuu – Pikkujoulut Viking Linellä

14 jäsentä vietti riehakkaat pikkujoulut, johon mahtui yhdet pruuvit + pari ruokailua laivalla.