Tammikuu ­- Californian punaviinit

Vuoden ensimmäisissä pruuveissa oli Aurinkokammarissa paikalla 19 maistelijaa. Aiheena oli Californian punaviinit ja esittelijänä toimi Heikki. Tässä Ismon kattava raportti illasta.

Helmikuu – Retki Cavasta Shamppanjaan

Pruuvin aiheena oli matkakertomus, jossa kolme Naviksen pariskuntaa kiersi syksyllä 2013 Espanjan ja Ranskan viinialueita. Todella mielenkiintoinen tapahtuma ja tarjoilut Aurinkokammarissa olivat huippuluokkaa. Tässä raportti pruuveista.

Maaliskuu – Unkari

Maaliskuussa (14.3.2104) Navis tutustui Unkarilaiseen viinikulttuuriin Heikin opastuksella. Paikkana oli Aurinkokammari ja paikalla oli 16 jäsentä. Ohessa Ismon raportti illan tapahtumista ja viineistä.

Huhtikuu ­- Pinot Gris

Ennen pruuveja pidettiin Aurinkokammarissa seuran vuosikokous, jossa valittiin uusi hallitus.
Pruuvin aiheena oli ryple Pinot Gris ja viinimestarina toimi Pena. Paikalla oli 14 jäsentä ja kolme vierasta. Tässä Ismon laatima Huhtikuun_viinipruuvi_2014 raportti.

Kesäkuu – ­ Roséviinit

Kesäkuussa kokoonnuttiin Alhon pihalle 12 hengen voimin maistelemaan kesän parhaita rose­viinejä pic­nic hengessä. Ilta oli oikein mukava. Maisteltavana oli neljä roseviiniä + yksi kreikkalainen rosekuohuviini.

Elokuu – Rapupruuvit

Elokuun rapupruuvi järjestettiin perinteisesti Marskin metsästysmajalla Merimaskussa. Paikalla oli mukavasti 17 henkilöä ja ilta onnistui erinomaisesti. Ravut valmisti jälleen kerran Mika Alankoja varmalla kokemuksella ja paikan järjestelyistä vastasivat Sari & Lea. Raportti: Elokuun rapupruuvi 23.8.2014.

Syyskuu – Slovenia ja Friulia (Pohjois-Italian viinialue)

Heikki oli tehnyt syyskuun alussa vierailun Sloveniaan ja hänellä oli hyvät maistiaiset matkaltansa. Slovenialaisia viinejä ei juurikaan alkon valikoimsta löydy, joten oli todella mielenkiintoista maistella näitä viinejä. Aurinkokammarissa oli läsnä 12 pruuvaajaa ja tässä tarinaa illan kulusta: Syyskuun pruuvi 19.9.2014

Lokakuu – Penan kellarin valkoviinit

Tässä Lokakuun pruuvi 17.10.2014 – raportti Aurinkokammarissa pidetyistä lokakuun pruuveista, jossa Pena toimi viinien hankkijana ja esittelijänä.

Marraskuu – Chilen ja Argentinan punaviinit

Mukana oli 16 pruuvaajaa, joille Heikki oli kasannut tuhdin Etelä-Amerikkalaisen kattauksen. Illan tarinat löytyy tiedostosta Marraskuun pruuvi 14.11.2014 ja Heikin esitys Argentina ja Chile.

Joulukuu – pikkujoulut risteilyn merkeissä

Hauskaa oli ja ohessa Ismon tarina Joulukuun pikkujouluristeily 13.12.2014.